Links

Fjelsø Friskole 

Fjelsø Friskole er det bedste alternativ du kan få til den kommunale skole. Der arbejdes meget i grupper og med emner. Det give selvstændige og udadvendte børn, fordi de er vant til, både at arbejde sammen med andre, men samtidig at fremlægge for hinanden. 

Børnehaven Mariehønen

Mariehønen er Fjelsøs børnehave. Samtidig virker den som Skolefrtidsordning for Friskolen. Hver 14. dag er dagplejen på besøg. Det betyder, at mange af børnene er bekendte med Mariehønen allerde fra de er 6 mdr. gamle.
Samtidig kender mange af børnene hinanden fra de starter i dagplejen, over børnehaven og til de går ud af 3. klasse.  
Det giver omsorgsfulde børn, der er vant til at hjælpe hinanden.

Fjelsø By

Fjelsø ligger i den sydøstligste udkant af Vesthimmerlands Kommune. Byen har som førnævnt dagplejere (3), børnehave og Friskole. Det skal man lede længe efter i andre landsbyer, både i kommunen og i de omkringliggende kommuner.
Der er 5 km. til Aalestrup, hvor du finder dagligvarebutikker, specialbutikker, biograf, servicestationer, naturefterskole, hotel, industri osv. Med andre ord alt hvad hjertet begærer.

Fra Fjelsø er der 7 km. til hovedvej A13 (Alborg-Viborg), 30 km. til Hobro og Skive og kun 20 minutters kørsel til motorvej E45.